Кои сме ние?

Ние сме Swift Academy – компания за професионално обучение в сферата на информационните технологии. Всеки от нас ще се опита да Ви предаде своите специфични знания в технологията, с която искате да се развивате!

Какво предлагаме?

Малки групи
Малки групи
За нас качеството на обучение е на първо място и затова се стремим да сформираме малки групи, за да може да се обърне персонално внимание на всеки курсист.

Сертификат
Сертификати
Ние даваме сертификат на всеки завършил успешно нашия курс. Този сертификат се признава от различни софтуерни компании, но разбира се най-важното е вие да постигнете максимални резултати по време на обучението. Тези резултати ще Ви помогнат на интервюто, което ще Ви осигурим и се надяваме още на следващия ден да започнете работа в софтуерната сфера!

Преподаватели
Опитни Преподаватели
Всичките ни преподаватели са с дългогодишен професионален опит. Повечето от тях са сертифицирани към Microsoft, Adobe, Cisco и т.н. Преподавателите ни имат индивидуален подход към различните курсисти, така че да може по най-ефективния начин да Ви предадат знанията си.

Кариера
Осигуряваме Ви интервю за работа
След приключването на някои от курсовете ни, ние осигуряваме интервю за работа на курсистите, показали отлични резултати по време на курса. Интервюто се провежда при съответната организация, в зависимост от технологията, която сте избрали. Разбира се, получавате и препоръка от нас при кандидатстването, защото ние може да гарантираме за знанията, които сме Ви предали.

Най-добри практики
Практически задачи
Нашето обучение включва голям набор от практически задачи, които ще Ви помогнат в бъдещата Ви работа като софтуерни разработчици. Друга важна част от курса са домашните, които ще получавате след всеки урок. С тях ще може да се упражнявате вкъщи и да задавате необходимите въпроси, ако сте срещнали някакви трудности. Защото колкото повече код пишете, толкова по-бързо ще навлезнете в програмирането.

Удобно време
Удобно време
Повечето от курсовете ни се провеждат в удобно за всички време – от 18:30 до 22:00. Имаме и съботно-неделни курсове, които са през деня. По този начин дори и да учите или работите това няма да е пречка за Вас. Продължителността на едно занятие е 3.5 астрономически часа, като се правят малки почивки между всеки час.

20% Намаление
Отстъпка
Всеки курсист получава 20% отстъпка, ако запише втори курс при нас!