Нашите курсове

.NET/C#
Курсът обхваща основите на програмирането със езика C# и платформата .NET на Microsoft. Също ще се обхване и материал като уеб сървиси, комуникации с тях и много други полезни за практиката теми.
Виж програмата…

QAQA – TЕСТВАНЕ НА СОФТУЕР
Курсът набляга много на практическите занятия, използвайки голям набор от най-използваните програми за тестване на софтуер. След края на курса ще знаете всички тънкости при процеса на тестване.
Виж програмата…

БАЗИ ДАННИ
С този курс ще получите необходимите знания за релационните бази от данни и как да ги управлявате. Ще изучавате най-популярния език за заявки MSSQL като в началото ще се изучат неговите основи и след това по-сложни операции и оптимизации.
Виж програмата…

HTML5 and CSS3HTML5, CSS3 & JS
Курсът има за цел да Ви запознае с езика HTML, който е основен за създаването на уеб страници и сайтове. Ще може да стилизирате страниците си, използвайки CSS3. И накрая ще научите как да изграждате функционалности и да зареждате данни с езика Javascript.
Виж програмата…

АВТОМАТИЗИРАНО ТЕСТВАНЕ НА СОФТУЕРАВТОМАТИЗИРАНО ТЕСТВАНЕ НА СОФТУЕР
Ако искате да пишете автоматизирани тестове, то този курс е за Вас. Ще се научите да програмирате с популярния език Java и да работите с едни от най-използваните инструменти за създаване на автоматизирани тестове.
Виж програмата…

JAVA
Курсът по програмиране на Java обхваща всички основи на езика за програмиране Java, съчетан с множество практически задачи. Ще се научите да създавате Java приложеия, web services и тн. Подходящ е както за начинаещи, така и за средно напреднали.
Виж програмата…

JavaScriptJAVASCRIPT
Курсът по програмиране на JavaScript обхваща всички основи на езика за програмиране JavaScript, съчетан с множество практически задачи. Подходящ е както за начинаещи, така и за средно напреднали.
Виж програмата…

Linux Системна АдминистрацияLinux Системна Администрация
Ще се запознаете как да работите с операционната система Linux и да я поддържате. След края на курса ще имате много богати познания по Linux и ще може да стартирате работа като Linux системен администратор.
Виж програмата…

Програмиране със C++
Курсът има за цел да Ви научи да програмирате на популярния език C++.
C++ e обектно-ориентиран език и е един от най-използваните езици в софтуерните фирми за играждане на различни програми.
Виж програмата…

PHP & MySQLPHP & MySQL
Курсът има за цел да Ви научи да програмирате на популярния език за програмиране PHP и да изграждате уеб приложения с PHP & MySQL с последната им версии.
Виж програмата…

Въведение в програмирането
Целта на курса е да Ви запознае с основите на програмирането. Лесно и бързо ще може да навлезете в областта на програмирането и да изградите една добра основа.
Виж програмата…

Ruby On Rails
Курсът по Ruby on Rails ще Ви запознае с Ruby езика в дълбочина и с основите на Rails фреймуърк-а. Със завършването на курса, Вие ще имате едни добри познания по Ruby и ще можете да създадете динамична уебстраница с Rails „от нулата“.
Виж програмата…

Adobe FlexFLASH BUILDER(FLEX)
Курсът по Flash Builder(известен още като Flex) ще Ви запознае с всички основни MXML компоненти и ще Ви научи да програмирате на езика за програмиране ActionScript 3.0.
Виж програмата…

Adobe FlashADOBE FLASH
Курсът по Flash обхваща както създаване на интерактивни приложения с дизайн средата на Flash, така и създаването им, използвайки езика за програмиране ActionScript 3.0.
Виж програмата…

PhotoshopPhotoshop
Курсът има за цел да Ви запознае с програмата Adobe Photoshop – най-мощната и популярна програма за обработка на растерна графика. Ще научите как да създавате графични проекти свързани с графичен дизайн, печатна реклама, уеб дизайн и фотография.
Виж програмата…