Някои от нашите реализирали се курсисти

В тази страница ще намерите мнението на някои от нашите курсисти, които са карали курсове при нас и след това са успели да си намерят работа с придобитите знания. Някои от тях са започнали работа при нашите партньори, други самостоятелно успяха да си намерят работа в софтуерни компании.
Те са нашата гордост! И благодарим на тези, които пожелаха да споделят и с останалите хора своето мнение.

Снимка Цветан Георгиев

Цветан Георгиев

Започнах курса по Java, като начинаещ в обектно – ориентираното програмиране(ООП). Посещавах редовно лекциите, с интерес четях допълнително дадената ни литературата и в края на курса придобих познания и умения за създаване на завършени Java апликации.
Лекторът бе с широки познания в областта на програмирането и винаги отговаряше компетентно, дори и на зададените въпроси извън обхвата на курса.
Завършвайки успешно курса, Swift Academy ме препоръча на техните партньори, след което ми предстояха няколко интервюта при един от работодателите – фирма Minerva. Успях да премина интервютата успешно и започнах работа като Junior Java Developer при тях.
През изпитателния период, надградих получените знания по време на курса, това ми помогна да се представя на ниво, да продължа кариерата си във фирмата партньор и от Swift Academy да ми възстановят заплатената от мен такса за курса.
Курсът по Java на Swift Academy ми помогна да се преориентирам и започна кариера като програмист, за което искам да изкажа моите благодарности на квалифицираните лектори, компетентността, с която се отнасят към обучителния процес и препоръчвам на всички, които имат желанието да направят първи стъпки в IT сектора, да започнат курс в Swift Academy.
Дори си избрах следващия, който да разшири познанията ми…

Снимка Маргарита Дерменджиева

Маргарита Дерменджиева

Успешният старт в IT сферата за мен започва от Swift Academy. Към настоящият момент работя в Хемимонд АД (фирма партньор) като QA engineer благодарение на поставените основи в академията и разбира се успешно преминалото интервю за работа, за което квалифицираните HR консултанти ни подготвиха в края на курса.
Преподавателят ни Кирил Тодоров успя да мотивира голяма част от нас, придобихме необходимите знания и умения, за да можем да стартираме работа след това.
В течение на курса ми се струваше далечна амбиция да положа успешно ISTQB foundation level certificate,
но и това вече е факт и с гордост мога да споделя, че няколко възпитаници на Swift Academy вече сме част от „скромното семейство“ на преминали изпита за ISTQB сертификат с почти максимален брой точки.
Определено задачите, които решавахме на курса, бяха от голяма полза при подготовката за ISTQB сертификата. Препоръчвам на всеки, желаещ да се развива в тази сфера, да стартира с един такъв курс. Успех на всички!

Снимка Цветомир Стоянов

Цветомир Стоянов

Здравейте, казвам се Цветомир Росенов Стоянов. Завърших курсa по C# в академията. Курсът протече интензивно, като в него се разглеждат и покриват всичкия необходим материал, за началото в програмирането и започване на работа.
Лекциите са в удобни часове, а дори да не можеш да се явиш на някоя от тях, преподавателите ще ти пратят материала, който са покрили. Има достатъчно време между лекциите, за да можеш да възприемеш и упражниш материала.
Хубавото е, че се работи в малки групи, обръща се внимание на всички участници и винаги, когато си затруднен, можеш да попиташ лектора за допълнителна информация, да ти помогне и обясни индивидуално.
И не на последно място уговорката след като завършиш курса за интервю се спазва, като най – добър пример мога да дам себе си. В момента работя в една от фирмите партньори, и дори в момента съм препоръчал курса на мои приятели, които чакат начални дати.

Снимка Миглена Желева

Миглена Желева

Здравейте, аз изкарах курса за „QA – Софтуерно тестване“ и относно него, мога да кажа, че лекциите бяха много добре структурирани и обхващаха целия материал, необходим за започване на работа след курса.
Обучението и подготовката, която получих от курса за софтуерно тестване ми помогнаха и за бъдещата ми реализация като QA Engineer.
Показвайки добри резултати по време на целия курс, ми позволи да се възползвам от опцията, която SwiftAcademy предоставя на успелите си курсисти, а именно препоръка за работа към партньорите, с които академията работи.
Благодарение на знанията от курса минах успешно интервюто, на което ходих, и вече от няколко месеца работя като Junior QA към фирма партньор на академията – Хемимонд АД.
Като започнах работа реших да изкарам сертификата ISTQB, който е изключително важен, ако човек е решил да се развива в сферата на софтуерното тестване.
Мога да кажа, че материалът, който бяхме взели на курса, от голяма част покриваше темите на изпита ISTQB и дори успях да взема сертификата с отличен резултат.
От личен опит гарантирам връщане на таксата за курса, след успешно преминаване на изпитателния срок в съответната компания партньор.

Снимка Свилен Сидеров

Свилен Сидеров

Здравейте, аз съм Свилен Сидеров и изкарах курса по „Програмиране с PHP & MySQL“. Придобих много знания, които нямах преди да започна курса и всичко, което научих беше полезно, защото това е една основа, която ако искаш да се занимаваш с това няма да можеш да се справиш без нея.
Смятам, че преподавателят обясняваше всяко едно нещо старателно и го показваше в примери. Хареса ми, че след всеки урок имаше домашни, които са един много добър начин да затвърдиш наученото, а ако имаш нещо неясно да прегледаш презентацията отново. След завършването на курса аз имах късмет да си намеря много бързо работа. Всичко, което бях учил по време на курса се налага да го използвам не само на интервюто, а и след започване на работата.
Въпреки това след като започнеш работа, трябва да положиш двойни усилия, за да успееш да използваш знанията си, а и да надграждаш над основата, която курса предлага.
Бих препоръчал курса на приятелите ми, защото ако наистина имат желание да се занимават с това, академията дава много добра основа, над която в последствие да се надгражда.

Снимка Иван Димитров

Иван Димитров

Здравейте, Аз посещавах курса по Front-End. За мен лично курсът беше приятна изненада.
От рандом реклама из нета, през солидна основа, която дава достатъчни начални познания в сферата на уеб разработките, до обещаната помощ за намиране на работа и реализацията ми като младши програмист в партньорска фирма.
Най-много съм доволен от факта, че написаното в описанието на курса е реално, като единствено може да се поясни, че връщането на таксата става след преминаването на изпитателния срок.
Аз си получих сумата обратно, но най-важното в случая е това, че успях да започна работа след курса.
Благодарен съм на академията за знанията, които получих и препоръчвам на всеки да се пробва, но разбира се трябва и старание от наша страна, за да има положителен резултат накрая.

Снимка Кристиан Бурин

Кристиан Бурин

Здравейте, казвам се Кристиан Бурин на 20 години от град София и съм втора година в Нов Български Университет. Завърших курса по „QA-тестване на софтуер“ в академия Swift като лектор ми беше Кирил Иванов.
Курсът ми беше изключително полезен и преподаването беше супер, благодарение на което започнах като стажант във фирма партньор.
Препоръчвам курса на всеки, който иска да се занимава професионално и бих записал курс по автоматизирано тестване, ако организират такъв.

Снимка Мартин Станков

Мартин Станков

Swift Academy определено бе полезен избор в моето професионално развитие, като ми даде нужният старт в сферата на .NET разработването.
Препоръчвам на всеки бъдещ курсист да започне с идеята, че ако започне .NET курса, ще трябва да се отдаде на него, да се старае много вкъщи, за да упражни добре взетия материал.
Ако човек започне с идеята да учи само и единствено през двете седмични обучения, а през останалото време да не докосне нищо, то това няма да доведе до нищо и крайният резултат няма да е добър.
Те ви дават базовите знания, необходими за започване на работа, а всичко останало зависи от вас.
Курсът протече гладко, като в началото покрихме основните понятия, а след това постепенно навлизахме в по-advanced материи.
Моят ментор, Диана Захариева, се справи отлично със задачата си да ни предаде уроците и да ни подготви за бъдещите интервюта. След успешно взет финален изпит и редовно посещение на лекциите, всеки курсист получава сертификат за дадената технология и най-добрите биват препоръчани за интервюта на всички партньори.
Лично аз от няколко месеца работя като junior developer в една от партньорските фирми на академията и съм много доволен.
Дали бих препоръчал Swift Academy на мои близки и приятели? Определено. Смятам, че подготовката, която получих в академията, изигра ключова роля в моето развитие като програмист.

Снимка Драгомир Милдов

Драгомир Милдов

Изкарах курса по „Front-End“ в Swift Academy и останах много доволен.
Курсът протече много добре, начинът на преподаване беше предвиден за хора без опит и материалът се преподаваше на много достъпно ниво. Преподавателката ни Жени беше супер и успя да мотивира всички хора с нейния подход.
След курса започнах работа в една от партньорските фирми, където бях извикан на интервю.
Препоръката ми, която е към вас е да се изучава малко повече Angular, реално това познание най-лесно дава на хората работа, навсякъде се търси и дори и минимален опит с него прави много добро впечатление на работодателите.

Снимка Христо Русев

Христо Русев

Казвам се Христо Русев (25 години) и през последните 6 месеца изкарах два курса в Swift Academy. Първият бе „Quality Assurance and Software Testing“, а следващият „Програмиране с PHP & MySQL“.
Програмата на курсовете бе добре структурирана и обхващаше всички теми, които са най-важни за всеки начинаещ или средно – напреднал, който желае да се занимава в този сектор.
Важно е да се отбележи, че лекторите на всеки от курсовете бе доказал се професионалист, който активно упражнява своята професия. Това ми даде възможност да получа практически съвети, които са незаменими.
Още след завършването на първия ми курс в академията, някои от партньорите на Swift Academy се свързаха с мен и бях поканен на интервюта за работа.
Благодарение на знанията, които получих, сега ми предстои започване на нова работа. Препоръчах курсовете на свой познати, които също останаха с отлични впечатления.
За мен, екипът на Swift Academy се състои от социално ангажирани професионалисти, които правят нещо изключително важно – дават възможност на желаещи хора да направят старт в един сектор, който през последните години се е доказал като перспективен.

Снимка Веселка Каменова

Веселка Каменова

Здравейте, казвам се Веселка Каменова и завърших успешно курс за „QA – тестване на софтуер“ през април месец 2016.
Дипломиран Магистър съм по чешка филология в Софийския университет и преди да започна курса имах бегла представа, каква е дейността на QA-те. Интересът ми към тази професия започна преди 3 години, когато работех като преводач, в една онлайн компания за игри.
Самият курс ми даде базови познания, върху които успях да стъпя и да градя след това. Преподавателят Ангел Петров обясняваше добре учебният материал, макар че на моменти за абсолютно начинаещ човек като мен, беше доста трудно.
Освен теория, решавахме задачи, които ми помогнаха да вникна в същността на тестването.
След като завърших курса, бях от 5-те човека с най-добър финален резултат. Аз сама бях кандидатствала във фирма Naxex technological development и там ми предложиха работа като Junior QA Specialist.
От април месец работя на тази позицията и съм много щастлива, че ми дадоха възможност да се реализирам и развивам. В момента ползвам свободно Microsoft SQL Server Management Studio и специализирани софтуер за логване и тракване на бъгове.
Радвам се, че избрах този път на реализация и всеки ден разбирам, колко много нови неща имам да уча.

Снимка Анна Джунева

Анна Джунева

Започнах курса по „Софтуерно тестване“ като не очаквах, че вече към днешна дата ще съм работещ QA. Искам да изкажа огромната си благодарност към Swift Academy и по – конкретно към Кирил Тодоров, който изключително добре поднесе информацията с много примери и упражнения, и успя още повече да пробуди в нас желание за реализация.
Курсът е изключително полезен за хора, които тепърва навлизат в ИТ сферата. Препоръчвам го на всеки. Когато бях извикана на интервю в компанията, която работя вече, аз бях подготвена и знаех какво ме очаква.
Минах техническата част успешно и след няколко дни бях извикана пак, за да ми предложат работа. С помощта на Swift Academy сбъднах една мечта. Благодаря ви още веднъж.
P.S. Сега с нетърпение чакам да направите курс и за Automation, за да се запиша отново.

Снимка Чавдар Филипов

Чавдар Филипов

Намерих Swift Academy след кратко проучване в Интернет и съпоставяне с многобройните други школи за обучение и мога да кажа, че не съжалявам за избора си, защото тук намерих отлично организиран курс, с добър и отдаден преподавател, който ми помогна бързо да навляза в софтуерното тестване и IT сферата като цяло.
След придобиването на определени знания екипът на Swift Academy ми помогна в правилното оформяне на CV-то ми и почти веднага започнах да получавам обаждания с предложения за интервю в интересни компании.
Не след дълго успях да си намеря работа като Junior QA във фирма-партньор на школата и след преминаване на изпитателния срок ще получа обратно пълната таксата за курса.
Определено ще продължавам да следя страницата на Swift Academy за други интересни курсове, с които да допълвам знанията и уменията си. Бих препоръчал курсовете в школата на всеки, дори с минимални познания в сферата, който иска са се развива и да получи максимално качествено обучение за парите си.

Снимка Александър Милушев

Александър Милушев

.NET курса в Swift Academy задълбочи познанията ми в .NET Framework, придобих огромен практически опит в разработването на софтуерни приложения с помощта на различни .NET технологии, развих работата си в екип и работата в кратки срокове благодарение на многото задачи решавание по време на упражненията и домашните както и на опита и професионализма на лекторите в академията.
Именно това ме мотивира да завърша и курса по база данни с MSSQL, който разви на още по-високо ниво уменията ми на .NET Developer. По време на обучението бях поканен на няколко интервюта във фирми партньори на академията и сега работя като Junior .NET Developer във една от партньорските фирми на Swift Academy.
Бих посъветвал студентите, които умуват дали да се включат в следващото издание на някой от курсовете на “Swift Academy“, изобщо да не се колебаят. Ако наистина искате да бъдете добри програмисти и да се реализирате успешно, то обучението в Swift Academy е изключително добър начин да ги постигнете.

Снимка Антон Русанов

Антон Русанов

Здравейте, започнах курса за QA като напълно начинаещ в областта на софтуерното тестване.
По време на курса придобих знания благодарение на отличното представяне на лекциите от Ангел Петров.
Групата не беше голяма и това даде доста голямо предимство да се научат нещата по-лесно, както и да се дават отговори на всички възникнали въпроси.
Имахме и практически упражнения, с които можехме да придобием по-голяма представа за самото естество на работата като QA.
Определено обучението получено в Swift Academy ми помогна да си намеря работа, след като бях препоръчан на техните партньори.

Снимка Тони Димитров

Тони Димитров

След кратък преглед на няколко различни IT академии, реших да запиша .NET курса в Swift Academy.
Започнах обучението си там с голямо любопитство и се опитвах да посветя колкото мога повече време на курса. Лекторът ни беше с много голям опит и винаги намираше подходящи примери да обясни материала. Упражненията, които правехме в клас, както и домашните бяха много интересни и също така позволяваха практическото покриване и усвояване на материала.
По време на курса придобих задълбочени познания по структури от данни в C#, ООП, Debugging code и т.н..
След успешното завършване на курса една от фирмите партньори на Swift Academy се свърза с мен и след няколко интервюта ми предложиха договор за работа като .Net Junior Developer, така въпреки натовареното лято с лекциите и десетките упражнения в програмата на Swift Academy, мисля, че резултатите накрая си заслужаваха усилията. Препоръчвам на всеки, който иска да се занимава с програмиране и .NET този курс като един доста добър старт за развитие.

Снимка Филип Ковачев

Филип Ковачев

Здравейте, казвам се Филип Ковачев и съм на 23 години. Завърших курса за Front End Development, като преподавател ми беше Евгения Манолова.
Доволен съм от солидната основа, която успях да положа по време на обучението, курсът е много добре систематизиран и теорията се преподава по такъв начин, че дори напълно начинаещ да успее да я разбере, отделя се време върху важни неща, които се изискват от много работодатели и са
важни за професионалната реализация. Благодарение на придобитите познания и практически умения бях взет на стаж от фирмата за която винаги съм искал да работя- Nemetschek. Препоръчвам Swift Academy на всички, които искат да направят успешен старт в IT сферата и са готови да се посветят изцяло на програмирането, важно е човек да чете допълнително и да упражнява преподаденият материал редовно.

Снимка Ралица Младенова

Ралица Младенова

Здравейте, казвам се Ралица Младенова и изкарах курса „QA – Тестване на софтуер“. Лектор на групата бе Кирил Иванов. Лекциите бяха в удобно време, съобразени с графика на работещите хора. Научих много нови и полезни неща, които ми помогнаха в намирането на работа като Junior QA Specialist. Лекциите разкриваха подробно основните и най-популярни видове софтуерно тестване, основни термини, които трябва да познава, и с които трябва да може да борави един Junior QA, имахме и немалко практически занятия, през които се запознахме с различни тулове за работа в QA среда.
Самите лекции бяха разчупени и се водиха в лека и приятелска атмосфера.
Смятам, че наученото е от полза, не само за хора с опит, желаещи да обогатят своите познания в QA сферата, но също и за съвсем начинаещи, които тепърва навлизат в тази интересна професия, тъй като материалът не е труден и е обяснен на достъпен език.
С удоволствие бих препоръчала курсовете на приятели и познати, защото смятам, че човек винаги има какво ново да научи и това винаги прави добро впечатление. Интересувам се и от нови бъдещи курсове, които биха ми помогнали да разширя познанията си в IT сферата. До нови срещи!

Снимка Виктор Георгиев

Виктор Георгиев

Здравейте, казвам се Виктор Георгиев и започнах курса по Linux като абсолютно начинаещ и без предишен опит.
Посещавах лекциите редовно и с интерес четях дадените ни материали и такива, които успявах сам да си намеря. Лекторът Александър Неделчев беше с широки познания в областта и
винаги отговаряше на зададените от нас въпроси изчерпателно и на език, който всички успявахме да разберем. Лекциите бяха в удобно за курсистите време с много упражнения и задания за
домашни работи. След края на курса се явих на интервю в една от фирмите партньори и успях да го мина успешно като в момента работя като Junior System administrator благодарение на
придобитите от курса знания. Препоръчал съм курсовете на Swift Academy на доста приятели.
Като те биха били полезни както на напълно начинаещи, така и на професионалисти в бранша.
На целия екип на Swift Academy пожелавам много успехи за в бъдеще и все така да продължават да помагат на хора, които имат желание да се развиват и да се усъвършенстват в областта.
Академията ми помогна да разбера, че човек може да постигне всичко стига да има желание и да не се отказва!

Снимка Калина Балабанова

Калина Балабанова

Здравейте,
Записах курса по .NET/C# с цел по-добра подготовка при кандидатстване за позиция Junior .NET Developer. За Академията разбрах от мой приятел, който вече се беше реализирал в голяма софтуерна компания. Останах приятно изненадана от изготвената програма, която е насочена, не само към придобиване на основни знания в .NET, но и цели да подготви максимално добре курсистите за интервютата, които им предстоят. Затова посещавах лекциите редовно и не пропусках да си решавам задачите за домашно. Много съм доволна и благодарна на нашата лекторка – Диана Захариева, която обясняваше много разбираемо и не пропускаше да наблегне върху често задаваните въпроси по време на интервюта.
След курса бях препоръчана на IT фирми от Академията и буквално почти веднага започнах работа като Junior .NET Developer, като подготовката от курса ми беше абсолютно достатъчна да премина успешно 2 интервюта.
Препоръчвам Swift Academy на всички, които искат да направят успешен старт в IT сферата или да опреснят стари знания.
Аз лично с удоволствие бих записала и друг курс (например – JavaScript), т.к. занятията са организирани в удобни часове и за по-ангажирани хора.

Снимка Юлия Желева

Юлия Желева

Здравейте, казвам се Юлия Желева, доскоро съвсем бегло запозната с работата на тестера на софтуер. Благодарение на курса „Софтуерно тестване“ на SwiftAcademy, интересът и беглите ми познания за QA се доразвиха и намериха реализация в настоящата ми професия -Junior QA.
Лекторът ни Ангел Петров ме подготви повече от добре за това, което предстои с добре поднесен и структуриран материал, благодарение на което много от празнините в знанията ми бяха запълнени и след това приложени на практика. :)
Благодаря и на SwiftAcademy за добрата организация на курса. Малката група, в която се проведе курса, спомогна за по-доброто научаване на материала, и даде възможност и достатъчно време в рамките на една лекция да се дискутират интересни теми от областта, да се решават допълнително задачи или просто да преговорим знанията получени до момента. Лекцията с HR накрая на курса, ми даде голямо предимство в подготовката за последвалото интервю за позиция Junior QA.

Снимка Николай Дамянов

Николай Дамянов

Аз съм Николай Дамянов и изкарах курса по .NET/C#. С радост мога да кажа, че вече съм junior developer във фирма Accedia и то благодарение на интервютата, които академията ни уреди след края на курса.
Курсът мина добре и ми даде основата, която е необходима за започване на работа. Препоръчвам на всеки, който желае да се развива с програмиране да стартира с такъв курс.
Успех на всички!

Снимка Диляна Герганска

Диляна Герганска

Само преди няколко месеца разглеждах секцията с успели курсисти на сайта на SWIFT Academy и се чудех дали след време и аз ще пиша за нея. Ето, че днес това е факт. Бих искала да благодаря на SWIFT за чудесно организирания курс и за това, че помагат на толкова много хора, включително и на мен, да се реализират в желаната сфера. Когато избирах в коя академия да запиша курса за QA, направих сериозно проучване и избрах SWIFT Academy основно заради осигуреното интервю за работа за добре представилите се курсисти. Както беше обещано, CV-то ми беше изпратено на фирма партньор, от която се свързаха с мен и след успешно представяне на интервюто, за което SWIFT също ни подготвиха, в момента работя като Junior QA в Хемимонд АД. Препоръчвам SWIFT на всеки, който е решил да се занимава с разработване и тестване на софтуер или просто да провери дали това е сферата, в която иска да се развива. Курсовете им са организирани добре, в малки групи, с много примери и упражнения. Курсът за QA покрива до голяма степен и материала зa ISTQB Foundation Level , което е изключително полезно за всеки, който иска да се сертифицира.

Снимка Георги Иванов

Георги Иванов

Здравейте, казвам се Георги и съм първа година магистър в Софийски университет „Свети Климент Охридски“. Записах курса по C#.NET с идеята да подобря знанията си по обектно-ориентирано програмиране и да добия по-добра подготовка за работа в IT сферата. Смело мога да твърдя, че получих дори повече от това, като главната причина е преподавателят ни – Диана Захариева – която ни преподаваше по интересен и увлекателен начин. Впечатление ми направи как специално внимание се обръщаше на всеки един курсист, как преподавателят отговаряше пълно и изчерпателно на възникналите по време на работа въпроси и ни даваше реални примери, чрез които имахме възможност да се докоснем до многогодишния й опит в сферата. Самите лекции напълно покриваха изискванията за кандидатстване за работа за Junior ниво програмист, като те се провеждаха в удобно време и темпото бе напълно съобразено с курсистите.
След успешното завършване на курса кандидатствах и бях нает на работа в една от фирмите-партньори на SWIFT Academy.
Препоръчвам курса на всички, които искат да добият познания не само по C#.NET, а и в back-end програмирането като цяло (независимо дали имат опит в сферата или не). И накрая, един съвет от мен към новопостъпилите курсисти – ходете редовно, ако можете, за да не изтървете нещо важно, и изпълнявайте упражненията в часовете, както и домашните, за да затвърдите знанията, получени по време на лекции.

Снимка Виргиния Изамска

Виргиния Изамска

Здравейте,
Казвам се Виргиния Изамска, и ако някой ми беше казал, че след няколко месеца ще работя като Junior QA, нямаше да му повярвам. Идеята да се запиша на курс за „QA-тестване на софтуер“ ми подхвърли една приятелка, която работи в IT сферата. След кратко проучване се спрях именно на Swift academy, заради удобното време и място, в което се провеждаха лекциите. Още в началото на курса преподавателят ни Ангел Петров успя да ни накара да разберем защо е толкова важно тестването на софтуер и каква е ролята на QA, като с всяка следваща лекция ставаше все по-интересно. Материалът беше добре преподаден и обяснен с много примери от реални ситуации, като имахме много теоретични и практически задачи, които ни дадоха възможност да проверим знанията си и да ни подготвят за работата ни като Junior QA. Бих искала да благодаря на Swift academy за възможността, която дава на всички курсисти показали добри резултати, като им осигурява покана за интервю за работа във фирма партньор на академията, както и за бонус лекцията с HR консултанти, които ни дадоха насоки как да се държим на интервю за работа, какви въпроси се задават и колко е важно да се подготвим предварително за интервюто.
След края на курса бях поканена на интервюта при партньорските фирми и вече съм част от QA екипа благодарение на тези интервюта.
Препоръчвам курса на всички, които искат да се занимават със софтуерно тестване или да продължат да се развиват в IT сферата.

Снимка Славина Домусчиева

Славина Домусчиева

Горещо бих препоръчала курсa по ‘QA – Тестване на Софтуер’“ на всеки, който има желание да стартира в сферата на ИТ. Материалът е много добре структуриран и достъпен за усвояване. Лекторът ни, Ангел Петров, имаше изключителен подход и успешно обвързваше теорията с примери от действителни проекти и ежедневни ситуации, което направи часовете още по-ценни. Референцията към допълнителни материали в края на всяка от лекциите беше много полезна за мен. В допълнение, практическите упражнения по писане и изпълняване на тестови сценарии, както и логване на дефекти ми предоставиха възможност да се запозная с най-популярните системи в процеса на разработка на софтуер. Всеки от нас можеше да отдели допълнително време за упражнение извън часовете, тъй като по време на курса ни беше предоставен ексклузивен достъп до лицензиран софтуер, който трудно можем да получим в домашни условия. Придобитите познания ми помогнаха не само в процеса на кандидатстване за работа, а и в последващия обучителен процес, на новата ми длъжност.
След като завърших сред топ курсистите на групата бях препоръчана за интервю на няколко от партньорите на Swift Academy. Също така, по време на последната ни лекция с HR експерт, получих индивидуални насоки за създаване на по-успешно CV, както и съвети за отлично представяне по време на интервю. Това предостави допълнителни възможности и няколко предложения за работа от водещи компании в областта. Лично за мен правото на избор е най-голямото доказателство за това, че моделът на обучение на Swift Academy работи повече от успешно. Така вече от няколко месеца се радвам да съм част от екипа на компания партньор, на длъжност Junior QA.
Вярвам, че моята успешна кариера тепърва започва, като съвсем скоро с радост бих разширила познанията си с някои от другите курсове, които академията предлага. Успех на всички бъдещи курсисти и нека Swift Academy продължава да се развива успешно.