Кои сме ние?

Ние сме Swift Academy – компания за професионално обучение в сферата на информационните технологии. Всеки от нас ще се опита да Ви предаде своите специфични знания в технологията, с която искате да се развивате!

Какво предлагаме?

Малки групи
Малки групи
За нас качеството на обучение е на първо място и затова се стремим да сформираме малки групи, за да може да се обърне персонално внимание на всеки курсист.

Сертификат
Сертификати
Ние даваме сертификат на всеки завършил успешно нашия курс. Този сертификат се признава от различни софтуерни компании, но разбира се най-важното е вие да постигнете максимални резултати по време на обучението. Тези резултати ще Ви помогнат на интервютата, така че да може в най-кратък срок да започнете работа в софтуерната сфера!

Преподаватели
Опитни Преподаватели
Всичките ни преподаватели са с дългогодишен професионален опит. Повечето от тях са сертифицирани към Microsoft, Adobe, Cisco и т.н. Преподавателите ни имат индивидуален подход към различните курсисти, така че да може по най-ефективния начин да Ви предадат знанията си.

Кариера
Помагаме Ви да си намерите работа!
След приключването на курсовете ни, ние препоръчваме най-добре представилите се курсисти до нашите фирми партньори. Интервютата се провеждат при съответната организация, в зависимост от технологията, която сте избрали. Разбира се, получавате и препоръка от нас при кандидатстването, защото ние може да гарантираме за знанията, които сме Ви предали. Ако бъдете нает при някоя от нашите фирми партньори, Ви възстановяваме и таксата, която сте заплатили за курса!

Най-добри практики
Практически задачи
Нашето обучение включва голям набор от практически задачи, които ще Ви помогнат в бъдещата Ви работа като софтуерни разработчици. Друга важна част от курса са домашните, които ще получавате след всеки урок. С тях ще може да се упражнявате вкъщи и да задавате необходимите въпроси, ако сте срещнали някакви трудности. Защото колкото повече код пишете, толкова по-бързо ще навлезнете в програмирането.

Удобно време
Удобно време
Повечето от курсовете ни се провеждат в удобно за всички време – от 18:30 до 22:00. Имаме и съботно-неделни курсове, които са през деня. По този начин дори и да учите или работите това няма да е пречка за Вас. Продължителността на едно занятие е 3.5 астрономически часа, като се правят малки почивки между всеки час.

20% Намаление
Отстъпка
Всеки курсист получава 20% отстъпка, ако запише втори курс при нас!